Titan - Bug Reports & Issues | Page 25

Discussion in 'Titan Skin Feedback' started by ncoH, December 14, 2012.

  1. hafblade

    hafblade Portal Pro

    Joined:
    January 19, 2011
    Messages:
    675
    Likes Received:
    145
    Location:
    Trier, Germany
    Ratings:
    +146 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hi guys,



    I've got some small skin issue with the OnlineVideos plugin.
    When I mark some channel /site in OnlineVideos as favorite the star which is shown next to the channel is extremely large. Instead of being as tall as the row of the selected channel it spans over 3 or 4 rows and the gui looks really ugly :p

    Thanks for your help.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    hi,

    thanks, this issue we know and will fixed it.
     
    • Like Like x 2
  4. hafblade

    hafblade Portal Pro

    Joined:
    January 19, 2011
    Messages:
    675
    Likes Received:
    145
    Location:
    Trier, Germany
    Ratings:
    +146 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
  5. powermarcel10
    • Premium Supporter

    powermarcel10 Retired Team Member

    Joined:
    November 30, 2010
    Messages:
    2,839
    Likes Received:
    789
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Callcenter Agent
    Location:
    Groningen
    Ratings:
    +1,028 / 4
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
    I have found a small bug in the new MoviningPictures detail view. When I press left/right, only the background should been vidible, but the buttons are still visible as you can see in the image bellow..
     

    Attached Files:

    • bug.jpg
      bug.jpg
      File size:
      438 KB
      Uploaded:
      February 25, 2013
      Views:
      62
  6. dlarge500
    • Premium Supporter

    dlarge500 Extension Designer

    Joined:
    May 21, 2009
    Messages:
    1,491
    Likes Received:
    396
    Gender:
    Male
    Occupation:
    maintenance manager
    Location:
    NRW
    Ratings:
    +453 / 3
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    i will look for this issue,thanks
     
    • Like Like x 1
  7. owilsky

    owilsky Portal Pro

    Joined:
    July 11, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    2
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +2 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    In my recorded files I have the wrong date format, it should be 17.2. instead of 17-2 as I am in Germany as you can see in "Vorgestern" which is correct.
    Unbenannt.PNG
     
  8. HomeY
    • Team MediaPortal

    HomeY Test Group

    Joined:
    February 23, 2008
    Messages:
    6,460
    Likes Received:
    2,627
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Engineer
    Location:
    ::1
    Ratings:
    +4,737 / 16
    Home Country:
    Netherlands Netherlands
    Show System Specs
  9. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,701
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,652 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
  10. ajs
    • Team MediaPortal

    ajs Development Group

    Joined:
    February 29, 2008
    Messages:
    8,701
    Likes Received:
    2,688
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT
    Location:
    Kyiv
    Ratings:
    +4,652 / 30
    Home Country:
    Ukraine Ukraine
    Show System Specs
    How you add MPAA Rating icon to thumbs? I for some reason it does not show: (

    MP1.jpg
     
  11. BlueMax1916
    • Super User

    BlueMax1916 Super User

    Joined:
    January 29, 2007
    Messages:
    689
    Likes Received:
    61
    Ratings:
    +123 / 1
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    I installed 1.3.0 and Titan and Titan Extended but I can not find a Play Disc Button in the Basic Home Menu. On neither fo the two pages. I inspected the Titan skin folder an did not find any graphics for the Play Disc Button. Is this a missing feature? A also reinstalled Titan Extended by the MPEI to no avail. A forum search did not bring up any helpful information.

    Anyone?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!