Titan - Bug Reports & Issues (1 Viewer)

ncoH

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 27, 2007
    925
    1,569
    Hannover
    Germany Germany
    • Thread starter
    • Moderator
    • #1
    Hi,

    please post any bugs in this thread.

    Don't forget to include logs and screenshot(s)

    thanks!
     
    Last edited by a moderator:

    purp88

    Portal Member
    July 24, 2010
    38
    19
    Sweden Sweden
    *Reposting from another thread*

    Found a possible bug. When i exit moving pictures the gui looks like this:


    (iam using 720p on this test setup)
     

    Lightning303

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 12, 2009
    798
    577
    Germany Germany
    Country flag
    I can confirm the bug posted by purp88.

    Also when focusing Moving Pictures, the Radio Symbol disappears. See Screenshot.

    And at the moment only My Videos or MovingPictures seem to be an option, but not both. I have my Movies in MovingPictures and use MyVideos for other Videos, like extras, holiday videos, demos etc.
     

    Attachments

    Last edited:

    lisag

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • March 3, 2012
    457
    179
    Essex
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hello, is it possible to customise how the second home screen looks (when pressing right on the remote) as this looks a bit messy as is with the empty boxes and the spacing...

    Capture.JPG
     

    Attachments

    JimCatMP

    Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • April 1, 2010
    648
    281
    Leeds
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Possible bug - TV Guide.

    No show data provided (as per preview of Titan - image Titan_11).

    Guide info is available on preview, so EPG data is complete (and tested in DefaultWide).

    Cheers - JCMP[DOUBLEPOST=1355506893][/DOUBLEPOST]Sorry - should have said - client & separate TV Server - JCMP
     

    Attachments

    CanadianEh

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • July 21, 2011
    124
    14
    United States of America United States of America
    Country flag
    This new theme is amazing!! However, I have one complaint - it's very difficult to read the Times in the Program Guide, as the font is not bold, and is black with a slight white shadowing. Is there anyway this can be easily changed?

    Otherwise the UI is great, easy to read and use at a 12' distance from my 40" TV :)
     

    megahorst

    Super User
  • Team MediaPortal
  • Super User
  • July 8, 2006
    879
    259
    Germany Germany
    Country flag
    Scheduled recording information is not always shown in epg.
    Shows which are scheduled for a recording are marked with a red cycle in the epg. If a show very short this cycle is not visible.
    A possible solution could be a border around the shows or complete changing of the colour.

    BTW: Great work. THX for spending your time for the community.
     

    emphatic

    Design Group
  • Team MediaPortal
  • August 25, 2006
    3,602
    1,093
    Alingsås
    Sweden Sweden
    Country flag
    Bug in second part of Basic Home (with latest TITAN Extended applied):

    Highlight Trakt, click left on remote and Plugins is highlighted, but it does not have the blue "aura" surrounding it that the rest of the buttons have.

    Emph
     

    gtfreymann

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 3, 2011
    119
    11
    Ontario, Canada
    Canada Canada
    I'm confused.

    I installed MP3Beta on our home machines and everything looks fine.

    I update the neighbours machine and Titan doesn't look like what we have at all. It's kind of a mix between Amp'd and Titan?

    We have the "boxes" on our titan screen for tv, movies, radio, etc.

    The neighbours ended up with a bottom horizontal menu? Granted, I didn't see it want to update over there and I couldn't even find a skin update button anywhere.

    I left the neighbours using the default wide skin.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    Mr6686 [solved] Titan skin broken since update to 1.23 Installation, configuration support 6
    Y Titan Skin unter 1.23 nicht mehr so schön Allgemeines Supportforum 1
    S Titan tile label position MediaPortal 1 Talk 3
    zunixnuz TV Mini-EPG long text cropped on bottom side Titan Skin Feedback 0
    catalpa Bug MP2-837 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 2
    framug [Approved] Fix Irtrans config bug Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 4
    ge2301 Bugs and Improvements Nereus 0
    N [Finished] Focus problems - I think I've found the bug MediaPortal 2 30
    Scheibes [solved] Kategorisierung der Genres (Bug?) Allgemeines Support- und Diskussionsforum 13
    joecrow 3 Bugs in MP 1.21 1.21 5
    dcapslock TV Server xmltv IWakeupHandler Bug Television (MyTV frontend and TV-Server) 6
    rsbrux Various bugs, some Zombies ;-) 1.20 6
    J [solved] Mp 2.2 future bugs General 7
    S [MP2-768] Installation Setup Failed - Error 0x80070666 - VC++ 2015/2017 Redist bug 2.2 Archive 19
    D MP2.2: Possible bugs 2.2 Archive 20
    R Jira bug exposed private server keys at major companies Developer Discussions 1
    R Minor bug in recorded TV list Watch / Listen Media 0
    P MP2 - V2.1 Bug - Onlinevideos U.S. Amazon Prime Fails to Connect Older releases 5
    V [solved] FTA channels but reported as encrypted MediaPortal 1 Talk 7
    W [solved] Incorrect audio being reported Moving Pictures 4
    Rob Hexenmeister [solved] Latest media handler - time reported as date Fanart Handler 18
    D Recorded TV: Wrong running time being reported General 3
    M MPExtended reports "An unexpected error occurred" WebService and Mobile Access 5
    Top Bottom