[fixed] no Cards available (1 Viewer)

harryzwo

Portal Pro
July 25, 2006
870
115
Home Country
Germany Germany
i have delete all Details, but now i don't know what Details i have to use in Tune3.jpg
 

Attachments

  • Tune01.jpg
    Tune01.jpg
    125.8 KB
  • Tune02.jpg
    Tune02.jpg
    184.8 KB
  • Tune03.jpg
    Tune03.jpg
    147 KB

mm1352000

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    i have delete all Details, but now i don't know what Details i have to use in Tune3.jpg

    I said in my instruction:

    5. Delete all except one of the tuning details (the rows) in the middle part of the screen.

    Since you deleted them all, you will need to rescan that channel now.
    You can choose another channel to test. This time, do not delete all - save one. ;)
     

    harryzwo

    Portal Pro
    July 25, 2006
    870
    115
    Home Country
    Germany Germany
    I tried it with Das Erste HD. The Message is the same 'no Card'.
     

    mm1352000

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Please restart the TV service, then try again. If there is still a problem, please provide the logs again.

    Thx
    :)
     

    harryzwo

    Portal Pro
    July 25, 2006
    870
    115
    Home Country
    Germany Germany
    After restart tv-Service 'Das Erste HD' can previewed. What can i do with the other Channels? I don't like delete all Details manually.
     

    mm1352000

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    You can try to disable all of your tuners except one... or maybe try to only disable the satellite (DVB-S/S2) tuner and see if it still works.
     

    harryzwo

    Portal Pro
    July 25, 2006
    870
    115
    Home Country
    Germany Germany
    i disabled only dvb-s it dosen't work, then i disabeled all dvb-t and enable dvb-s. Only Channel 'Das ErsteHD' works all other not
     

    mm1352000

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 1, 2008
    21,577
    8,224
    Home Country
    New Zealand New Zealand
    Okay. Seems like the only way to "fix" the problem would be to delete the tuning details. Maybe it would be better for you to stay with MP 1.2.3 until this problem has been fixed.
     

    harryzwo

    Portal Pro
    July 25, 2006
    870
    115
    Home Country
    Germany Germany
    Yes I think so, too. I will go back to 1.2.3 tonight. Thank You for helping.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added: symbolRateMultiplier
    Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added...
    Hi I have a TV server 1.12 on a dedicated box, utilizing 2 DVB-C cards and newcs. I want to keep that installation. However one of...
    Replies
    9
    Views
    384
    MP1 MP2 IPTV in New Zealand DE
    that will only work if the username+password is in the m3u8 url. I have one like that and it works pretty ok
    that will only work if the username+password is in the m3u8 url. I have one like that and it works pretty ok
    I would love to get IPTV working on my Mediaportal. I have the TV server and three clients working great, but a recent power supply...
    Replies
    8
    Views
    1K
    hi team, this error seemed to literally start overnight - not as a result of any windows update or related. tried all the usual things TVGuide shows no data available in MP2 and after running TVSetup and telling WebEPG to grab now I am presented with the attached error screen - TvSetup then crashes out. I have run a repair on...
    hi team, this error seemed to literally start overnight - not as a result of any windows update or related. tried all the usual...
    hi team, this error seemed to literally start overnight - not as a result of any windows update or related. tried all the usual...
    Replies
    0
    Views
    203
    MP1 MP2 DVB-T playback DE
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :( -- from CyberSimian in the UK
    Those signal numbers look fine. (y) Unfortunately, I don't have any other suggestions as to the possible cause of your problem. :(...
    I've just rebuilt my htpc and added DVB-S and DVB-T cards TBS6281 and TBS6982. The system is all working well except for playback...
    Replies
    3
    Views
    347
    If your tuners work with WMC, in most cases they should work with MP. However, tuners cannot simultaneously work with two different media center applications. So if WMC is accessing the tuners, MP won't be able to access them. To be sure that WMC is not interfering, you should use the Windows "Services" panel and disable all of the...
    If your tuners work with WMC, in most cases they should work with MP. However, tuners cannot simultaneously work with two different...
    Ok, so I'm a WMC7 user but I thought I should try MP2 since I'm sure my WMC7 is going to fade off to the distance soon. I've...
    Replies
    1
    Views
    821
    Top Bottom