VDF for MSI Media Live (1 Viewer)

jozjan

New Member
February 9, 2008
1
0
Home Country
Slovakia Slovakia
Is it possible to add back the VDF support for the MSI Media Live front panel?
After updating to MP 1.0 that option is not available in the MiniDisplay plugin :confused:

:D
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size being too big
All sorted now with images attached as above. The problem attaching the images was the dugh brain user as well as the image size...
I have just updated my mobo and installed Win 10. I then imported all my old settings that were working ok on my old Win 7 system...
Replies
14
Views
1K
MP1 MP2 No TV Service DE
Looking at recent activity on the web site, it has been 4 weeks since any of the MP2 developers have been active. They may be taking a short (or an extended) break. For this reason I would suggest that you uninstall MP2 and re-install MP1. The 1.33 version is recommended (in either the 32-bit or 64-bit version). Also, it is pretty...
Looking at recent activity on the web site, it has been 4 weeks since any of the MP2 developers have been active. They may be...
Hi, I've recently installed Media Portal 2, having first removed an older version of MP1, but am having issues with live TV. It...
Replies
1
Views
182
Isn't this normal? I mean perhaps you should first do some config before you can start using mediaportal?
Isn't this normal? I mean perhaps you should first do some config before you can start using mediaportal?
I recently move to Los Angeles, California and downloaded & installed Media Portal 1.32 pre Release, to find out the programs media...
Replies
1
Views
820
That's great. Glad there is no issue.
That's great. Glad there is no issue.
I am in the process of moving my media portal installation to a new PC running Windows 11. I open TV-Server configuration go to TV...
Replies
65
Views
6K
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live stream from server to MP. If anyone has a similar problem - disable all old plugins and then enable one after another :-)
It's working after some hours search: the Auto3D plugin which I haven't used for years was corrupting the start of the TV live...
After using MP for more than 10 years with regularly updates - this is the first time that after an update MP is not working...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom