Playing from HD (1 Viewer)

harsaphes

New Member
February 5, 2006
1
0
I cannot get movies i have ripped to play. The files are video_ts i can navigate to the file but no go on the playing. What am i doing wrong?
any help would be great. thankyou
 

ziphnor

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • August 4, 2005
    755
    13
    Copenhagen
    Home Country
    Denmark Denmark
    harsaphes said:
    I cannot get movies i have ripped to play. The files are video_ts i can navigate to the file but no go on the playing. What am i doing wrong?
    any help would be great. thankyou

    What version of MediaPortal are you using, and what DVD navigator and codec? I had a similar problem once but i cant remember what i did to solve it.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    These are unsubstituted skin variables, although the names shown are incomplete; the full names are: #TV.TuningDetails.SignalLevel #TV.TuningDetails.SignalQuality #Play.Current.TSBitRate The values are provided by the TV Server, so if Argus TV is not making these values available to the MP client, the skin variables will not be...
    These are unsubstituted skin variables, although the names shown are incomplete; the full names are: #TV.TuningDetails.SignalLevel...
    Playing recorded TV files does not show any media info data: Playing the same file back using the video player shows the media...
    Replies
    4
    Views
    887
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
    Replies
    0
    Views
    330
    Having an issue with motion menu when paying a DVD in media portal. I have my movies ripped to VTS folders with VOB files, when I play a movie it will start playing the menu and either freeze at the start having ne to restart my PC to clear the issue or the video wll play out of sync with the audio. I must me missing something and I...
    Having an issue with motion menu when paying a DVD in media portal. I have my movies ripped to VTS folders with VOB files, when I...
    Having an issue with motion menu when paying a DVD in media portal. I have my movies ripped to VTS folders with VOB files, when I...
    Replies
    0
    Views
    448
    Sounds like a codec issue to me. What happens if you try to open these files in Windows? Using Media Player Classic for example? Also, your hardware acceleration settings might be off with the change of hardware?
    Sounds like a codec issue to me. What happens if you try to open these files in Windows? Using Media Player Classic for example...
    After a recent issue with my HTPC I had to swap out motherboard and CPU. both were replaced like for like and the PC works fine...
    Replies
    3
    Views
    916
    I notice from the log file that you are using the "Titanius" skin. As far as I know, this skin is no longer maintained. Two suggestions (neither of which is what you want to hear): Try a different skin. Disable (uninstall) all plugins that try to download fan art and other stuff. -- from CyberSimian in the UK
    I notice from the log file that you are using the "Titanius" skin. As far as I know, this skin is no longer maintained. Two...
    Good Afternoon, I can get MP to load but after trying to look for movies etc it crashes. I believe its being caused by the FanArt...
    Replies
    1
    Views
    860
    Top Bottom