Support Requests | Page 11

Discussion in 'MediaPortal iViewer' started by joostzilla, June 17, 2014.

  1. mickyblue

    mickyblue Portal Pro

    Joined:
    June 13, 2005
    Messages:
    119
    Likes Received:
    15
    Location:
    Brisbane Australia
    Ratings:
    +15 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand

    Hi Johan

    I was just about to reply I worked it out just had to Add the FS Pictures path in MPext and that got pictures working

    Re the now playing view after further playing around I've found that when you start a playlist you get the std list view on the tv and this stays up, unless I hit stop then play, the GUI on the screen then goes to the nicer cleaner looking "now playing" view

    So basically I now have everything working perfectly, I am blown away with how smooth this looks and over all how simple it was to get working.



    Thank you so much for this amazing feature addition to MP

    Rhys
     
    • Like Like x 2
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    @johanj, should volume control work for videos? For me music volume control is working, but not in videos? Is this maybe a config-question in MP?
     
  4. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Are you talking about streaming to MPiV or playing in MediaPortal?

    If in MP I assume that your issue is that you have configured pass through for the audio for some audio formats.
     
  5. The_Stig
    • Premium Supporter

    The_Stig Retired Team Member

    Joined:
    April 5, 2005
    Messages:
    2,176
    Likes Received:
    288
    Ratings:
    +426 / 5
    I meant playing in MP. Will look at my configuration. Thanks for now.
     
  6. more
    • Premium Supporter

    more MP Donator

    Joined:
    January 1, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hi,
    i installed Version 0.60, Media Portal TV Server an MP Extended ist installed on a Windows 2008 R2 Server, when i start the MP Extended Configurator in the second time, the application Crashed.

    My second Problem - i have no Audio stream on my ipad.

    How can I resolve the problem?

    thanks
    More
     
  7. rich76

    rich76 Portal Pro

    Joined:
    December 3, 2006
    Messages:
    141
    Likes Received:
    20
    Ratings:
    +30 / 0
    Home Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Show System Specs
    Check the mute switch on your iPad...
     
  8. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    Not sure I follow you, is MPExt running or not? Can you enter mpex. configurator now?

    Do you mean that you cant stream music or that no streams has sound?
     
  9. more
    • Premium Supporter

    more MP Donator

    Joined:
    January 1, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    MP Extended is running, but i can´t start the configurator a second time, the configurator crashed.

    No Stream has Sound - (YouTube has Sound)
     
  10. johanj
    • Premium Supporter

    johanj Well-Known Member

    Joined:
    January 31, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    270
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +398 / 1
    Home Country:
    Sweden Sweden
    I would try to close and restart mpext/ configurator.

    I bet you have mute on your ipad, not all apps honor this, eg Safari that is used when browsing youtube.
     
  11. more
    • Premium Supporter

    more MP Donator

    Joined:
    January 1, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    thank you - it was the mute switch, it´s a Hardware switch, i never saw this switch

    i close the configurator - an restart - the configurator doesn´s start, it´s a unknown mistake

    upload_2014-7-13_17-5-8.png
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!