Skin: Razor (2 Viewers)

Raven

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 12, 2005
    124
    0
    Stockholm
    Here's a picture of a skin I'm currently working on.
    It's called Razor.

    screenshot1.png


    Not sure how it will turn out yet but thought I should share something with the community.

    Happy holidays to all of you!!
     

    Verbal

    Portal Member
    October 14, 2005
    11
    0
    How are you getting the blur/unfocused effect on the unselected menu items?

    Looks very cool, though! Keep it going!
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MP1 MP2 Skin Properties DE
    Thanks RoChess. Somehow I always forget the web archive when looking for information that leads to dead links. :rolleyes:
    Thanks RoChess. Somehow I always forget the web archive when looking for information that leads to dead links. :rolleyes:
    Not sure if I’ve missed this info somewhere here but is there a full list or wiki that’s actually working with a full list of...
    Replies
    4
    Views
    795
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    @doskabouter That fixed it, thanks!
    I just upgraded to 1.32 and now, when I start TV-Service Config, I get this error: [2024-01-31 09:33:13,138] [Log ] [SetupTv...
    Replies
    2
    Views
    380
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team MediaPortal\MediaPortal\skin\Titan\BasicHome.Editor\TitanEditor.exe Only the shortcut was missing.
    I had the same issue and found the executable under C:\ProgramData\Team...
    Hi all, Not a rant, more a sharing of experience (maybe hoping to get some clarification on which wrong turn I took) It has been...
    Replies
    9
    Views
    1K
    Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
    Since updating the BIOS and the audio driver two weeks ago, I have not experienced the above problem again.
    Occasionally if I pause Live TV then resume it later, the video keeps playing but the audio is stuck in a half second loop. As of...
    Replies
    4
    Views
    829
    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
    If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
    After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
    Replies
    1
    Views
    773
    Top Bottom