MediaPortal 1.2.0 ALPHA (4 Viewers)

Post issues you found in MediaPortal 1.2.0 Alpha.
MediaPortal Version: MP 1.2.0 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: W7x64 (fully patched) CPU Type: AMD Phenom II X3 705e HDD: 1 x 64GB Intel X25e SSD, 2 x Samsung 1TB Memory: 8GB 1333MHz (6GB Timeshift) Motherboard: M4A785TD-M EVO Video Card: ATI HD5450 Passive Video Card Driver: 10.10a Sound Card: Integrated Sound...
MediaPortal Version: MP 1.2.0 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: W7x64 (fully patched) CPU Type: AMD Phenom II X3...
MediaPortal Version: MP 1.2.0 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: W7x64 (fully patched) CPU Type: AMD Phenom II X3...
Replies
0
Views
808
Still not working on SVN 26921... working very nicely going back to 26805.
Still not working on SVN 26921... working very nicely going back to 26805.
Hello Im wondering if im the only one with RTSP problems on the newest 1.2.0 (1.1.5) SVN's ? Latest i tried is SVN 26893 and...
Replies
1
Views
1K
Thanks for sharing the solution :) That is not a code issue. It is up to the driver to support that function. If it doesn't support it then there is nothing that the MediaPortal team can do. Upgrading the drivers *might* help (the driver developer might fix bugs or change something that allows support for pausing the graph in later...
Thanks for sharing the solution :) That is not a code issue. It is up to the driver to support that function. If it doesn't...
MediaPortal Version: 1.2.0 (26893) MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Windows7 64-Bit CPU Type: Intel Core i5-750 HDD...
Replies
7
Views
1K
That's what I thought. I have reported the bugs I have found, but need to go back to a stable release now.
That's what I thought. I have reported the bugs I have found, but need to go back to a stable release now.
Is it possible to "downgrade" from 1.2.0 to the released 1.1.2. I installed 1.2.0 because the memory leak was killing me, now the...
Replies
2
Views
2K
How to gather log files How to show System Specs How to start support/bug thread --- PLEASE DO NOT COMMENT THIS MESSAGE --- Logs and system specs should always be added - just in case
How to gather log files How to show System Specs How to start support/bug thread --- PLEASE DO NOT COMMENT THIS MESSAGE --- Logs...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Win7 32bit Home Premium CPU Type: Intel i7 HDD: 1tb...
Replies
1
Views
1K
Hi there, I'm sure this has been covered in this thread (about the less than ideal way coverflow draws the screen - my simple terminolgy), but under normal usage of my HTPC coverflow seems ok for my collection of music (not that many albums - I used shares view), but when I connect to my HTPC via RDP (for admin/testing purposes) it...
Hi there, I'm sure this has been covered in this thread (about the less than ideal way coverflow draws the screen - my simple...
MediaPortal Version: 1.2 alpha svn MediaPortal Skin: Black Glass Windows Version: WinXP SP3 CPU Type: AMD X2 3,8 GHz HDD: WD 300 GB...
Replies
23
Views
3K
Hi @ll, Currently MP 1.1.2 is running with DD driver 2.0.0.23 and morpheus_xx patch. It works mostly without problems. But I'm thinking about switching to MP 1.2.0 Alpha. Is anybody using this config already? My first tries posted earlier were not that successful. Will MP 1.2.0 Alpha work?
Hi @ll, Currently MP 1.1.2 is running with DD driver 2.0.0.23 and morpheus_xx patch. It works mostly without problems. But I'm...
Hi, I'm testing the 1.2.0 A after reading the new support of Digital Devices. It seems that it doesn't work at all. If I...
Replies
15
Views
3K
I was getting a similar problem with 1.2A. Got the "unable to start timeshifting" error or no video/audio detected. This would happen either trying to start watching TV or changing channels. Restarting the TV server would resolve the problem temporarily. Re-installed 1.2A, but then I didn't even get a TV button on the home screen...
I was getting a similar problem with 1.2A. Got the "unable to start timeshifting" error or no video/audio detected. This would...
Hi guys, Im running 1.2 Alpha with SVN 26846 and newest Streamed MP skin. I know this thread is for 1.2 official alpha only but...
Replies
1
Views
985
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB Motherboard: BIOSTAR TA770 A2+ Video Card: ATI Radeon HD 4550 Video Card Driver: Catalyst 10.11 1. TV Card: Technisat SkyStar HD2 1. TV Card Type: DVB-S2 1. TV Card Driver: 1.3 2. TV Card: Technisat...
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB...
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB...
Replies
0
Views
682
Re: AW: Latest svn does not load some 3rd-Party Plugins anymore Smaller and more easier code base to maintain -> easier to fix bugs (and not to introduce new ones so easialy) Small speed boost at least in GUI There will be as soon as the whole cleanup is done.
Re: AW: Latest svn does not load some 3rd-Party Plugins anymore Smaller and more easier code base to maintain -> easier to...
Since some days Mediaportal 1.20 SVN does not load some 3rd-Party Plugins anymore, like for example the popular "OnlineVideos...
Replies
3
Views
1K
Hmm, nasty! I'm glad that my tip helped a little. You might want to try checking your system events to see if there is any information about the BSODs/errors reported there.
Hmm, nasty! I'm glad that my tip helped a little. You might want to try checking your system events to see if there is any...
Hello, got the problem that after about one day the technotrend bda driver stops working while all other cards are still...
Replies
3
Views
2K
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD Athlon X2 235E Dual Core 2x2.7Ghz HDD: 1.5 TB WD Memory: 4 GB 1333MHz Motherboard: Gigabyte MA785GMT-UD2h Video Card: Nvidia GT240 Video Card Driver: 258.96 Sound Card: Realtek Sound Card AC3: optical...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD...
Replies
0
Views
801
I can confirm and I already reported to gibman earlier. I can also confirm that it is now FIXED and i can see that he revertet something in SVN26845 that has fixed the issue :)
I can confirm and I already reported to gibman earlier. I can also confirm that it is now FIXED and i can see that he revertet...
After rev 26797 MP will never remove the teletext subtitle. It sticks until the next subtitle is shown. <BLANK PAGE> needs to be...
Replies
1
Views
780
Re: AW: Lost CI after recording Hi again Okay that is fine - it may be two problems. Like I said before, I still need logs to show me what is going wrong. Your first logs in this thread did not show any problems...
Re: AW: Lost CI after recording Hi again Okay that is fine - it may be two problems. Like I said before, I still need logs...
Hi, With all versions of MP (I have my CA since 1.1.0 RC1) I have the problem, that "sometimes" the CI-module is lost by the...
Replies
5
Views
1K
Hi DJBlu and SilentException Sorry for the confusion - I should have said something here. I had raised a new issue (3223) and posted my patch there. I didn't get SVN access until tonight so have only just committed it (rev 26899). Also wasn't quite certain of the process since this is my first official bugfix. Once again, sorry for...
Hi DJBlu and SilentException Sorry for the confusion - I should have said something here. I had raised a new issue (3223) and...
Hi. After gemx checked in his fix for mantis 2853 (Revision 26251) the polarisation values on Editing DVB-S channels, does not...
Replies
6
Views
1K
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I watch for a while then hit back arrow always comes up with "Start" as though there is no buffer. Jumping back to home screen with TV running shows small TV windows in bottom left of screen, but program name...
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Black & White 1080 Windows Version: XP Pro SP2 CPU Type: Intel P4 3GHz HDD...
Replies
3
Views
1K
MP1 MP2 [fixed] Commit 26820 breaks DVB-IP (1 Viewer) DE
Great thanks. Problem is solved. When scanning the ip channels they are found but when trying to tune them the error is "channel not mapped to any card" The ip channels are not encrypted but when tuning they are categorized as being just that. by editing the channel and specifying it as being Free to air it starts working :)...
Great thanks. Problem is solved. When scanning the ip channels they are found but when trying to tune them the error is "channel...
Unable to tune DVB-IP channels after this commit, if the 5 files are rolled back in latest svn DVB-IP works again. Some logs...
Replies
12
Views
2K
Re: AW: MyTV Guide - single channel view navigation is broken Looks so as the other two commits have not touched the main EPG (latest one touched miniguide but not full one) But oddly the code change should not have any impact on navigation. I will upgrade later tonight and see what I can figure out
Re: AW: MyTV Guide - single channel view navigation is broken Looks so as the other two commits have not touched the main EPG...
Tested with SVN 26817: - Go to MyTVGuide - Select a single channel to display the EPG Data (like in the picture) - Press PageDown...
Replies
4
Views
1K
Got it working now. Uninstalled Hauppauge diversity tool (was set on dual tuner mode) and wintv-ci mce plugin.
Got it working now. Uninstalled Hauppauge diversity tool (was set on dual tuner mode) and wintv-ci mce plugin.
MediaPortal Version: 1.2 Alpha MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Windows 7 CPU Type: AMD HDD: Samsung 1000GB Memory...
Replies
3
Views
2K
re: File name not carried into "enter manually" OSD keyboard It's been fixed for 1.2 Beta. More info here: 0003134: VirtualKeyboard is reset on show preventing properties set by plugins - MediaPortal Bugtracker
re: File name not carried into "enter manually" OSD keyboard It's been fixed for 1.2 Beta. More info here: 0003134...
MediaPortal Version: 1.1.2 Alpha MediaPortal Skin: Black Glass, Maya, StreamedMP, XFactor Windows Version: Windows XP SP3 CPU...
Replies
1
Views
908
Re: Not sure if its a bug - or an "enhancement" - EPG scroll not stopping at top chan Hi guys, Thanks for all the replies/feedback - I agree totally with the above, and how everyone thinks it should work, ie - it should not automatically scroll straight past the beginning or end of the list, but should stop, until you repress the...
Re: Not sure if its a bug - or an "enhancement" - EPG scroll not stopping at top chan Hi guys, Thanks for all the...
MediaPortal Version: MP 1.2.0 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: W7x64 (fully patched) CPU Type: AMD Phenom II X3...
Replies
6
Views
954
Hello, I will update this post, I understood the problem, it lacks in the group "ListControl" some features. in TVMiniGuide.xml on skin as: <itemAlign> </ itemAlign> <itemValign> </ itemValign> and if possible: <itemkeepaspectratio> </ itemkeepaspectratio> Thank you in advance, and congratulations for your work! Ps ...
Hello, I will update this post, I understood the problem, it lacks in the group "ListControl" some features. in TVMiniGuide.xml on...
MediaPortal Version: 1.1 Final Disaster edition MediaPortal Skin: infinity Windows Version: Win7 ultimate 32bit CPU Type: AMD...
Replies
8
Views
2K
AW: CAM support for Unicam is failing (TVServer) the DD-Config tool allows to assign all available CAMs to all available tuners. It is not a feature of MP, but of the DigitalDevices device driver Frank
AW: CAM support for Unicam is failing (TVServer) the DD-Config tool allows to assign all available CAMs to all available tuners...
Hello, MP 1.2.0 and 1.1.0 using DigitalDevices CI-interface with a VIAccess CAM is working properly on VIAccess encrypted...
Replies
3
Views
2K
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB Memory: 4GB GSkill DDR2 800 Motherboard: ECS GeForce6100PM-M2 Video Card: AMD 4650 Video Card Driver: 10.1 Sound Card: CMEDIA Sound Card AC3: optical Sound Card Driver: CMIDriver-1.2.3-bin-x64-WaveRT...
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB...
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB...
Replies
0
Views
825
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP configuration. Mediaportal is not started. TV-Server Configuration - Power Scheduler "Shutdown server after being idle" is deselected but system goes into standby after 5 min. If I change time to 240 min...
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP...
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP...
Replies
0
Views
868
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down automatically only if it is in home screen. And that would also not fix the problem that it goes into away mode when an application like firefox is running. For me this behavior doesn't sound like it...
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down...
Hi, since 1.2.0 the Powerscheduler prevents the system to go into standby when I press the standby-button on the remote or the...
Replies
5
Views
2K
Hi Musicman62 I have just installed 1.1.1 and tested it. I have been running into a similar problem. I did some test recordings (manuel recordings) and could only delet a few, then I run into the similar probelm "error could not delete recording". However, it was not an active recording, I just started the recorded TV to see what...
Hi Musicman62 I have just installed 1.1.1 and tested it. I have been running into a similar problem. I did some test recordings...
MediaPortal Version: 1.2.0.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP MCE SP3 CPU Type: AMD Athlon 64X2 (690)...
Replies
4
Views
1K
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed: https://forum.team-mediaportal.com/mediaportal-1-1-0-rc-3-6-519/weather-skin-cosmetic-problem-84674/ But with the fix another minor problem was introduced: the text for the bigger icon for the current weather conditions...
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed...
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed...
Replies
0
Views
1K
AW: Audio-CD not playing, exception in logs :oops::sorry:didn't see it :thx:for the quick reply
AW: Audio-CD not playing, exception in logs :oops::sorry:didn't see it :thx:for the quick reply
Hi folks, I 'm just testing the music features of new MP version and faced a problem with Audio CDs. Scenario : start MP, leave...
Replies
2
Views
802
It seems to help a lot by reinstall the mdapi filter. Now it takes about 7 - 10 seconds to switch channel.
It seems to help a lot by reinstall the mdapi filter. Now it takes about 7 - 10 seconds to switch channel.
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: Windows 7 Ultimate 64bit CPU Type: Intel® Atom™...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom