MediaPortal 1.1.0 BETA 1 (5 Viewers)

Please post issues you found in MediaPortal 1.1.0 BETA 1 here.
Solved. Only works when the Microsoft Video Codec is selected for TV, all other Video Codecs don't work
Solved. Only works when the Microsoft Video Codec is selected for TV, all other Video Codecs don't work
MediaPortal Version: 1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: Blue Wide Windows Version: Vista SP2 CPU Type: AMD Athlon II X2 245 / 2.9 GHz...
Replies
1
Views
2K
Hi, With TV recordings, I use the list view by date, and when I delete recordings using the remote (i then delete then yet) I don't see this problem. I will try to reproduce with '0' on keyboard. However, since RC1 is now out, perhaps you should try updating. I guess the team will only be interested in bugs that are still...
Hi, With TV recordings, I use the list view by date, and when I delete recordings using the remote (i then delete then yet) I...
MediaPortal Version: 1.1.0 beta MediaPortal Skin: BlackGlassSkin 2.2.0 Windows Version: Win7 CPU Type: AMD Athlon 3800+...
Replies
4
Views
2K
Thanks for yur input Ray. Interestingly, having only just built my new HTPC, I only yesterday startded looking at optimising codecs and such. Having switched arouund between cyberlink, MPC, and Microsoft codecs, we actually felt Microsofts gave thebest pic on our system (never thougt I would hear myself say...
Thanks for yur input Ray. Interestingly, having only just built my new HTPC, I only yesterday startded looking at optimising...
MediaPortal Version: 1.1.0 BETA MediaPortal Skin: BlackGlassSkin 2.2.0 Windows Version: Win7 CPU Type: AMD Athlon 3800+...
Replies
3
Views
2K
My problem is a little different.....if I persist in playing the file(2 or 3 times) it will play just fine....not necessary to restart MP. I did see another thread about an error I'm getting: "VMR9: failed releasing InPin 0x: (0)" , which I'm thinking may be related (although afik vmr9 is video) but I'm not familiar with the MP code...
My problem is a little different.....if I persist in playing the file(2 or 3 times) it will play just fine....not necessary to...
First.....Thanks for all the wonderful work you folks are doing....MediaPortal is fantastic. I may have found a bug....either in...
Replies
2
Views
2K
Hi :) How to gather log files How to show System Specs How to start support/bug thread --- PLEASE DO NOT COMMENT THIS MESSAGE --- Logs and system specs should always be added - just in case
Hi :) How to gather log files How to show System Specs How to start support/bug thread --- PLEASE DO NOT COMMENT THIS MESSAGE...
Hi everyone, I have an issue with M2TS files: When I open a file, it works well, then as soons as it finishes I''m not able to...
Replies
1
Views
1K
Just noticed the following error in error.log 2010-02-17 19:19:23.765625 [ERROR][MPMain(1)]: VMR9: failed releasing InPin 0x:(0) 2010-02-17 19:19:37.515625 [ERROR][MPMain(1)]: VMR9: failed releasing InPin 0x:(0) 2010-02-17 19:19:46.781250 [ERROR][MPMain(1)]: VMR9: failed releasing InPin 0x:(0) 2010-02-17 19:20:01.578125...
Just noticed the following error in error.log 2010-02-17 19:19:23.765625 [ERROR][MPMain(1)]: VMR9: failed releasing InPin 0x:(0)...
Just noticed the following error in error.log 2010-02-17 19:19:23.765625 [ERROR][MPMain(1)]: VMR9: failed releasing InPin 0x:(0)...
Replies
0
Views
1K
AW: Haali and AVI fails wow.. that was fast... :)
AW: Haali and AVI fails wow.. that was fast... :)
hey guys, this was mentioned in the current SVN's thread. I can confirm this. Tried today the 25012 and wondered why this...
Replies
2
Views
2K
Great :) Thank you ManFred Cheers, Seb.
Great :) Thank you ManFred Cheers, Seb.
MediaPortal Version: 1.04.25006 SVN MediaPortal Skin: StreamMP Windows Version: WIN7 Ultimate CPU Type: i7 Core i920 HDD: WD...
Replies
2
Views
2K
MediaPortal Version: SVN from 02-06-2010 Windows Version: Windows 7 64-bit I had been using MySQL as my database for MediaPortal on my old Windows XP 32-bit system and it worked well. I changed to a Windows 7 64-bit-based system recently and did a clean install of all the components including MySQL 5.1.43 64-bit. MediaPortal...
MediaPortal Version: SVN from 02-06-2010 Windows Version: Windows 7 64-bit I had been using MySQL as my database for...
MediaPortal Version: SVN from 02-06-2010 Windows Version: Windows 7 64-bit I had been using MySQL as my database for...
Replies
0
Views
4K
Imon 7.77 is the latest working with MP.
Imon 7.77 is the latest working with MP.
Hi all i have istalled Imon latest version 7.84 and have the latest version of mediaportal 1.1. I tried to configuer the display...
Replies
1
Views
1K
MediaPortal Version: MP 1.1 + SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: AMD X2 4200+ HDD: WD 750G + 1500GB Memory: 2GB DDR2 800 Motherboard: Gigabyte GA-MA78GM-S2H REV1.0 (780 Chipset) Video Card: Powercolor HD4670 1024MB Video Card Driver: ATI CATALYST 9.7 Sound Card: Realtek Onboard Audio Sound Card AC3...
MediaPortal Version: MP 1.1 + SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: AMD X2 4200+ HDD: WD 750G +...
MediaPortal Version: MP 1.1 + SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: AMD X2 4200+ HDD: WD 750G +...
Replies
0
Views
1K
I will forward this info to our developers - maybe they have an idea. :thx:
I will forward this info to our developers - maybe they have an idea. :thx:
MediaPortal Version: SVN from 02-06-2010 Windows Version: Windows 7 64-bit In the latest SVN, the TVGuide fails to display. I...
Replies
11
Views
3K
Ok folks looks like the problem lay with the tuner card which athough it worked with 1.02 on win 7 64 bit was not having any of it with 1.1 and svn. changed to a Compro videomate s350 and all is now good. Sim
Ok folks looks like the problem lay with the tuner card which athough it worked with 1.02 on win 7 64 bit was not having any of it...
MediaPortal Version: 1.1 beta also happens with latest svn MediaPortal Skin: blue two Windows Version: Windows 7 CPU Type...
Replies
1
Views
2K
Re: AW: Audio problems with Win7 codecs Nice work, thanks for sharing :)
Re: AW: Audio problems with Win7 codecs Nice work, thanks for sharing :)
MediaPortal Version: 1.1.0 Beta 1 with latest SVN MediaPortal Skin: Blue3Wide / StreamedMP Windows Version: Windows 7...
Replies
4
Views
3K
i'm still looking for a better solution (still got too many windows on the primary screen), but i think there is no satisfying one.
i'm still looking for a better solution (still got too many windows on the primary screen), but i think there is no satisfying one.
It changes the Refresh Rate on the "Main Screen", where the Display for Media Portal is the Second one (left of Main). In Media...
Replies
6
Views
2K
After a few more hours of playing around and searching... found the issue: https://forum.team-mediaportal.com/moving-pictures-284/issues-cached-graphics-74973/index2.html#post550017 Thanks.
After a few more hours of playing around and searching... found the issue...
MediaPortal Version: 1.0.4.23491 MediaPortal Skin: Tried Blue, BlueWide, and StreamedMP Windows Version: Windows XP SP3 all...
Replies
2
Views
1K
As a background task that would not really bother me. MP just runs mtn.exe as I ran above. The MP version of mtn.exe has been recompiled but I don't think they changed anything to do with timeouts etc? Looks like something has changed though which is what is breaking thumbs being created
As a background task that would not really bother me. MP just runs mtn.exe as I ran above. The MP version of mtn.exe has been...
This is on my single seat machine running latest SVN (so not becase of RTSP) Every single recording from a HD source (H264 video)...
Replies
18
Views
3K
MediaPortal Version: 1.1.0 (latest svn build) Hi, If I delete a recording from MediaPortal, the directory itself is not beeing removed. I removed "Border security 2009-12-09\Border security.ts", the .ts file and the .xml file are deleted, but the directory "Border security 2009-12-09" is not beeing deleted, a little annoying...
MediaPortal Version: 1.1.0 (latest svn build) Hi, If I delete a recording from MediaPortal, the directory itself is not...
MediaPortal Version: 1.1.0 (latest svn build) Hi, If I delete a recording from MediaPortal, the directory itself is not...
Replies
0
Views
997
Cool, that was quick. Just back from a week's snowboarding and was thinking of looking into writing a patch but no need now. :thx:
Cool, that was quick. Just back from a week's snowboarding and was thinking of looking into writing a patch but no need now. :thx:
MediaPortal Version: 1.1 Beta + Latest SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 64bit CPU Type: Intel Core2...
Replies
4
Views
2K
Re: series recordings are wrongly ed in epg I suggest you try the next coming public SVN. /gibman
Re: series recordings are wrongly ed in epg I suggest you try the next coming public SVN. /gibman
MediaPortal Version: 1.1beta & latest SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Win7 & WHS CPU Type: HDD: Memory...
Replies
8
Views
2K
Re: On zapping MP goes to endless loop All files exists i think its related to positions reported by stream server i see in logs jumping between tv stream with previous channel and next one sometimes its exits from it without doing anything (just a few cycles) sometimes i need to use stop or seek buttons to break that situation...
Re: On zapping MP goes to endless loop All files exists i think its related to positions reported by stream server i see in...
Hi, multiseat rtsp configuration With 24923 SVN sometimes when i zap to the channel MP goes to endless loop (according to logs)...
Replies
4
Views
2K
AW: Some DVB-S channels don't work This issue has been identified as a CineS2 TV card issue. A support guy from digital devices made some measurements and came to the conclusion that my card has some issues with some low band frequencies (DVB-S). I changed the TV card to a TT S2-3200 and now all is fine! The CineS2 card is now on its...
AW: Some DVB-S channels don't work This issue has been identified as a CineS2 TV card issue. A support guy from digital devices...
MediaPortal Version: 1.1.0 Beta 1 with latest SVN MediaPortal Skin: Blue3Wide / StreamedMP Windows Version: Windows 7...
Replies
4
Views
3K
OK, I moved to the latest SVN now and fixed my main computer so that it acts like a client. The channels in question play fine through RTSP on main computer, but don't play on HTPC itself. I guess single seat installation handles live playback different than client-server. I would like to stress how important I think this is...
OK, I moved to the latest SVN now and fixed my main computer so that it acts like a client. The channels in question play fine...
This is against 8.1.2010 SVN build. Previous builds also had this problem. I am not aware that this would work in any build of...
Replies
6
Views
2K
Installed the latest SVN and noticed I was missing a load of graphics (eg. last.fm and My Music MePo plus a few button backgrounds etc). I deleted the Moving Pictures folder and removed the cache folder for the skin but still had the same problem. Lot of errors in error.log about texture caching. I ended up deleting several other...
Installed the latest SVN and noticed I was missing a load of graphics (eg. last.fm and My Music MePo plus a few button backgrounds...
Installed the latest SVN and noticed I was missing a load of graphics (eg. last.fm and My Music MePo plus a few button backgrounds...
Replies
0
Views
820
  • Locked
Just do a clean install of RC2. If it doesn't work, file a new report in the correct forum (RC Versions) following the guidelines.
Just do a clean install of RC2. If it doesn't work, file a new report in the correct forum (RC Versions) following the guidelines.
Hello, I cannot see any TV channel in media portal, but can see their preview from TV-server configuration. Just upgraded my...
Replies
3
Views
3K
Valid bug: 0002678: VolumeDown and VolumeUp are handled differently - MediaPortal Bugtracker :thx: for the very good report with code sample and for the fix Simone
Valid bug: 0002678: VolumeDown and VolumeUp are handled differently - MediaPortal Bugtracker :thx: for the very good report with...
Hello, I ran into strange problem while developing my plugin. In my plugin OnAction(Action action) I try to handle...
Replies
2
Views
1K
Just did a complete win7 Enterprise x32 fresh install and have the same thing more or less. It's an IRtrans MCE compatibale remote which comes within the Origean x15e case. It worked perfectly with Vista icw Mediaportal v1.0 In the win7 configuration the IR testtool receives all codes correclty from the remote. The remote works...
Just did a complete win7 Enterprise x32 fresh install and have the same thing more or less. It's an IRtrans MCE compatibale remote...
Although I have search and implemented several "potential" solutions my original MCE Remote does not function anymore with MP 1.1...
Replies
6
Views
2K
Right! It seems that Windows 7 set font size to 125% by default cause I dont remember changing it.
Right! It seems that Windows 7 set font size to 125% by default cause I dont remember changing it.
MediaPortal Version: 1.1 BETA MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Seven x64 - Latest/NoBeta always CPU Type: DualCore...
Replies
2
Views
2K
Doh.... I restored from a backup last week and forgot that I setup that up when I did the backup :ooops: Thanks
Doh.... I restored from a backup last week and forgot that I setup that up when I did the backup :ooops: Thanks
MediaPortal Version: SVN24699 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: XP Pro - SP3 CPU Type: Intel E4500 2x2.2Ghz HDD: WD...
Replies
3
Views
1K
I do not think it is a screensaver, nor a standby problem. I get a black screen, but the system is still running, since I can see the mouse pointer It seems more like the issue is related to MP not been able to be displayed on the TV device. Fran
I do not think it is a screensaver, nor a standby problem. I get a black screen, but the system is still running, since I can see...
MediaPortal Version: MediaPortal SVN-Snapshot:-01-08-2010 02-15h - Revision:24669 MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version...
Replies
4
Views
2K
Top Bottom