Archive (3 Viewers)

This forum contains archived bugreports of earlier MediaPortal versions.
Aaarrgh - I confounded the track suggestion with the top tracks suggestion :cry: So you´re right: track suggestions are still being displayed, while top tracks should not because IMHO this was removed from MP. (but now I´m not so sure any longer about this :confused: I wonder why you still get the top tracks :confused: At least in my...
Aaarrgh - I confounded the track suggestion with the top tracks suggestion :cry: So you´re right: track suggestions are still being...
Hi i am still confused, that nobody seems to take notice of this reported bug...
Replies
23
Views
4K
Actually I was tired of updating each client separately, when it would be enough to just load files to one single place. Anyway, not a big deal. I simply wanted to bring the point of missing availability check of skin files to everybody's attention. The more clients I add, the more issues I seem to have with the redirected paths. At...
Actually I was tired of updating each client separately, when it would be enough to just load files to one single place. Anyway...
Hello, I have changed the standard path for logs (and databases, etc.) to point to my central server. All logs are now created...
Replies
54
Views
7K
Yes, that would have been the sensible thing to do... but unfortunately TV Server currently doesn't always do the sensible thing. TVE 3.5 does use the Windows country to select a default. Yes. I'd imagine these people would be in the extreme minority. IMHO convenience of the majority should trump such considerations, and it's for...
Yes, that would have been the sensible thing to do... but unfortunately TV Server currently doesn't always do the sensible thing...
We have just had another "retune event" in the UK (DVB-T), and I was this morning retuning MP. During this, I noticed that the...
Replies
3
Views
1K
Hello developer, last year we reportet a Error in the MediaPortal 1.71 RSS News Reader ("myrss.xml"). Actually we test the Mediaportal Version 1.12.0 and 1.11.0 and we see that the problem is still present to! To the problem see more here...
Hello developer, last year we reportet a Error in the MediaPortal 1.71 RSS News Reader ("myrss.xml"). Actually we test the...
Hello developer, last year we reportet a Error in the MediaPortal 1.71 RSS News Reader ("myrss.xml"). Actually we test the...
Replies
0
Views
913
Yep it seems to be the same issue (like Nvidia driver crash or something) and lead to MP crash : [2015-08-19 22:41:44,806] [Log ] [MPMain ] [WARN ] - Main: OnDeviceLost() [2015-08-19 22:41:44,806] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] - Main: OnDeviceLost CurrentState : LOST [2015-08-19 22:41:44,807] [Log ] [MPMain ] [DEBUG] -...
Yep it seems to be the same issue (like Nvidia driver crash or something) and lead to MP crash : [2015-08-19 22:41:44,806] [Log...
I still have some crasches, exits to desktop. Logs are included with debuginfo. Could someone have a look at it? Best regards Niklas
Replies
7
Views
1K
Ok, Seems 'solved' then. I tagged the thread as [no bug]. If the results after remuxing are still faulty, please continue here. I (or anyone else) will change the prefix accordingly. greets
Ok, Seems 'solved' then. I tagged the thread as [no bug]. If the results after remuxing are still faulty, please continue here. I...
MediaPortal Version: 1.12.0 Description Hi all, since Version 1.12 the dynamic refresh rate changer is simple not working any...
Replies
7
Views
2K
maybe not related but I had a problem with Outlook 2013 sending after the update. This was fixed using sfc /scannow in a command window run as administrator
maybe not related but I had a problem with Outlook 2013 sending after the update. This was fixed using sfc /scannow in a...
Have a weird problem after I decided to do a clean install of MediaPortal on my just updated windows 10 box. I can install...
Replies
2
Views
2K
MediaPortal Version: 1.12.0 Description Hi, since I have updated to 1.12.0 I get the above error message (as popup) when I start MP after Hibernation. MP still works behind the popup (as any other application). Sorry I cannot provide you with more Details. Let me know what else you want. It is ok to ignore this message due to...
MediaPortal Version: 1.12.0 Description Hi, since I have updated to 1.12.0 I get the above error message (as popup) when I...
MediaPortal Version: 1.12.0 Description Hi, since I have updated to 1.12.0 I get the above error message (as popup) when I...
Replies
0
Views
976
Maybe you can try to set Master volume in MP config :
Maybe you can try to set Master volume in MP config :
MediaPortal Version: 1.12.0 Description MCE - Ir Remote and HID Keyboard (Corsair K50) . Mute won´t work in this version. OS...
Replies
9
Views
1K
Just upgraded my PC to Windows 10 with a fresh install of Mediaportal 1.12 (needed to use Run as administrator) So far the only problem I have noticed is a flickering TV Guide which is most obvious when you place another window on top and scroll (this page in Microsoft Edge for example) For some reason it doesn't do this if...
Just upgraded my PC to Windows 10 with a fresh install of Mediaportal 1.12 (needed to use Run as administrator) So far the only...
Just upgraded my PC to Windows 10 with a fresh install of Mediaportal 1.12 (needed to use Run as administrator) So far the only...
Replies
0
Views
872
This is exactly what I'm seeing here ;-) Is there a chance that a MP 1 dev adds this funktionality or should I send back the device as long it is possible?
This is exactly what I'm seeing here ;-) Is there a chance that a MP 1 dev adds this funktionality or should I send back the device...
Hello, I have bought a new living room client. A Pipo X8. This is a windows tablet in a small desktop box. PiPo x8 This device does...
Replies
3
Views
1K
Awesome U rock MM !!! Yep those patch files did the job What a fantastic result. !!! I am here telling my kids someone from the other side of the world has helped sort my problem out in about 10 minutes Thank you SO MUCH !!! That's really wonderful support :-)
Awesome U rock MM !!! Yep those patch files did the job What a fantastic result. !!! I am here telling my kids someone from the...
MediaPortal Version: 1.12.0 Description After installing MP 1.12.0 - Turn on Panasonic TV and Onkyo Receiver (TX SR606) - so...
Replies
4
Views
3K
MP1 MP2 1.11.0 Stacked Disks DE
So if switching to Titan (our default skin) fixes the problem for you, then it's a skin issue, specific for DefaultWide.
So if switching to Titan (our default skin) fixes the problem for you, then it's a skin issue, specific for DefaultWide.
In Mediaportal 1.11.0, a bug in Stacked Disks has been introduced. The icons representing multiple disks are not shown (although...
Replies
5
Views
2K
Hello, 3 days after testing everiday the patch of sebastiii for the audio part. 3 days without need to re-start MP after an resume for inforation regezster : the LiveTV was always on before Client sleep i join my log, if you found other hidden issue @Owlsroost : for your modifed tsreader/tswritter PS : but, i have always the...
Hello, 3 days after testing everiday the patch of sebastiii for the audio part. 3 days without need to re-start MP after an resume...
i do'nt know if it's the issue, because my HTPC go in sleep mode in 2-3 seconde after select the power option. and when i resume...
Replies
34
Views
6K
Thank you a lot mm! Do you know someone, who is expert in PS?
Thank you a lot mm! Do you know someone, who is expert in PS?
Hello, I have one problem with liveTV, everytime, when I am watching liveTV, within ~ 3minutes the video and audio freeze for...
Replies
40
Views
8K
Can't confirm. works fine here: MPTagThat can write to DSF since several months already. In my Dev environment. Need to finish reading cover art from Last.fm and then i release
Can't confirm. works fine here: MPTagThat can write to DSF since several months already. In my Dev environment. Need to finish...
Hi, have noticed a possible bug, please confirm. Steps to reproduce: 1. Playback a .dsf audio file with Multi-Value Tags (here...
Replies
1
Views
822
I have a problem that in the NowPlaying screen the embedded covers are not shown when I start a playlist. But when I select a single track out of a folder, it is showing the cover. I have the problem only with the playlists.
I have a problem that in the NowPlaying screen the embedded covers are not shown when I start a playlist. But when I select a...
I have a problem that in the NowPlaying screen the embedded covers are not shown when I start a playlist. But when I select a...
Replies
0
Views
846
Don't know, where and why this is removed. Will have a look, when i find some time. I wouldn't have even noticed that. You have the correct information displayed at the bottom anyhow.
Don't know, where and why this is removed. Will have a look, when i find some time. I wouldn't have even noticed that. You have...
I wrote to MP1.11.0 PreRelease: Hi, i have still some important issues in the MP music - area: Reference for my consideration is...
Replies
3
Views
2K
Is it integrated in 1.11 Final? If not can anyone please supply an installer based on 1.11 Final + bugfix.
Is it integrated in 1.11 Final? If not can anyone please supply an installer based on 1.11 Final + bugfix.
Hi, Since Mediaportal 1.10 final has been released I'm going to update to this new release soon. I discussed MP1-4578 in...
Replies
176
Views
28K
Big thanx for that! Clue: With Buffer 0,19 I've a few moments of whitenoise at the beginning of all my DTS-Wavs (5.1). 0,40 works much better for me. Perhaps: Averyone has to find his own best.
Big thanx for that! Clue: With Buffer 0,19 I've a few moments of whitenoise at the beginning of all my DTS-Wavs (5.1). 0,40 works...
MP 1.10.0 @hwahrmann Hi! With MP 1.10.0 i've noticed some playback issues. Steps to reproduce -> 1. Configure MP for music...
Replies
9
Views
2K
Yep done :)
Yep done :)
Hi, I'm running 1.11 pre release(with another fix from...
Replies
14
Views
3K
Hmmm, the previously posted Wireshark trace doesn't show any problem. Anyhow, just thought I'd ask. :)
Hmmm, the previously posted Wireshark trace doesn't show any problem. Anyhow, just thought I'd ask. :)
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi, I have a problem since at least MP 1.4 with Deluxe Lounge Radio and Deluxe Radio...
Replies
38
Views
5K
Try it specify the root path to the FTP, ie /
Try it specify the root path to the FTP, ie /
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi. Lately I've tried to add music files stored on a USB disk connected to an AVM...
Replies
1
Views
1K
I was experimenting with some remote controls yesterday, during which I noticed that the problems addressed by this thread are somewhat more complex than described earlier. :( I had thought that this was the case, but I now realise that it depends on where the radio recording is stored: (1) If the radio recording is stored in the...
I was experimenting with some remote controls yesterday, during which I noticed that the problems addressed by this thread are...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi all, Preface: This not necessarily a 'bug', but a follow-up and summary of a...
Replies
2
Views
1K
It happened again today. I was actually doing something else ( streaming a video from LightBox -, which was working fine, and I have done an number of times before successfully) then suddenly my PC froze, and for about 2 mins I couldn't do anything. The mouse cursor worked (and had the revolving circle indicating it was busy) , but...
It happened again today. I was actually doing something else ( streaming a video from LightBox -, which was working fine, and I...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description After upgrading from 1.9.0 to 1.10.0 TV server stops randomly or the connection to it is...
Replies
20
Views
5K
Fantastic! :) Thank you for reporting the solution. (y) Thread set as "no bug".
Fantastic! :) Thank you for reporting the solution. (y) Thread set as "no bug".
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Ich habe 2 TV Karten in einem Computer mit ASUS Board und Pentium Processor. Eine DVB-C...
Replies
5
Views
2K
Yes, I have several HDD in the system, but if they give a glitch when spinning up or down is not much of an issue I think. I did try to record without avtive front-end and without power-saving options active: same result as before. But since it is only to change the senning to never stop the frontend, I can lile with it. Could be...
Yes, I have several HDD in the system, but if they give a glitch when spinning up or down is not much of an issue I think. I did...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description After some testing I realized that the recordings became useless whenever the frontend...
Replies
12
Views
2K
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record settings into account. Changes to the Pre- & Post-Record settings are only affecting the Show entry point where from EPG-Menu one is switching to "Upcoming Episodes" Menu. Steps to reproduce: Step 1 Go...
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record...
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record...
Replies
0
Views
1K
Hi, i had also this problem, but i had downgrade to MP1.7 . There is sporadic the same, but it doesnt matter me. If there no informations on the last channel, i do the live-tv-modul on and off, after this i can programm in the epg. Til today there is no solution. Go on my other 2 threads of this problem...
Hi, i had also this problem, but i had downgrade to MP1.7 . There is sporadic the same, but it doesnt matter me. If there no...
Hello Com, i have noticed an issue. I was aware of was in MP 1.9 but now are not resolved. I have wrote it down here. Melmak have...
Replies
11
Views
2K
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal tuning parameters, but DVB-C side must have symbol rate in x 1000 format. In multi tuner system SR x 1 and SR x 1000 cannot be used on the same channel (if they are on the same provider) since TVE will combile...
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal...
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal...
Replies
0
Views
1K
Top Bottom